Talk:Boondheere

Page contents not supported in other languages.
Ka Wikipedia

Folklore is een oude wijk van de districten. De wijk loopt langs de straten van de generaals van David en Folklore door de stad, op de weg van Juba door de naburige straat "hart" van de inter-wijk, de Lower Juba en via de Shangaani, willekeurige weg brug door de centrale wijk en de weg verdeelt en Folklore Village Restaurant District van de dingen zo populair zijn onder andere de productie van een breed scala van sport grootste voetbal en basketbal en de belangrijkste elementen van de groep werd de laatste stand gehandeld in Somalië. Als een of twee sterren genoemd nationale wijk is geboren en getogen zijn: (cabdijibaar Mohamed AJ) jobcoach Sh. Abukar "Job Jeenyo" (Tiger), Baaskuwaale leraar, coach Omar Abdi (Crash), Haji Macow Sayid (League), Nur Qaloocow, uitzicht, Yusuf Ali (late), Ahmed Abbas Busuri, Ali Salad (Tiger), Zakariya Baliile, Aabaliisha, Abdi Boy, Omar Calasow Raagge, Aajeelow, sjeik Hassan "Shaarkey" (Tiger), Sayidkey, dr Shiis, Abdullah Dheere, de verdrijving van president Ali Said Omar Anyeelow (overleden), Akooko, Mahmoud ene "Deaf juni" Ganjab, Hassan Gololey, Yahya Islow, Laalaash, Maxaadi en andere spelers kunnen hier niet beknopt.

De zeilers ook zeer xusuuustaa tartamaddii gedaan in het voetbalveld kan ook proberen te zoeken in de rechtbank. Elk jaar in de maand Ramadan is op Waamo gedaan in concurrerende voetballers deelnemen aan de technische goede tijden doorgebracht in de stad Hamar. concurrentie tijdens de ramadan te Brilliant Ayaa daawsaho is om naar het publiek uit plaatsen zo ver als juridisch hoge Oost samen, Karan en huriwaa. Interessant voor de fans, omdat ze houden van de huid de voorkeur dat ze aanwezig zijn in het spel tot de laatste sirenes werden klonk en daarna kondigde ze dat ze hun huizen verlaten in de bovengenoemde districten.

Ook de "Sheentarka" was beroemd en veelal de basketbal toernooi spelen in de districten Banadir. District was ook beroemd om kunst en literatuur. Degenen die in de directory (District) is een van de favorieten: Jidoow Mohamed, Baaba kolom, Maka juuni, Mary Xabasho. Revolutionaire centrum wijk genaamd "Sheentarka" is waaggii berrisamaadka avond recreatieprogramma's gedaan in een ander, zoals concerten, Benadir, goosgoosyo muziek, kunst en andere programma's en letterkunde. Alsof een of twee van de in de beroemde kunstenaars van de nationale sporten Cultuur (Folklore Dance) worden genoemd, inclusief: Canbuureey (Democratie), Caashoow Aabaliisha, Hawa Haji Adan, Ali Ganeey, Omar Bare Heer (overleden), pot, C / Abdulkadir Osman Calasow en ciise

Start a discussion about Boondheere

Start a discussion